Karakter Magazin

Áldás, békesség!

Kedves Testvérem!

 
Szeretettel ajánljuk figyelmébe
Karakter című magazinunkat, amely a Dunamelléki Református Egyházkerület Parókia Sajtószolgálatának írásait tartalmazza. A magazinban olvasható interjúk, riportok az elmúlt egyházi évben – a www.parokia.hu oldalon – megjelent írások rövid válogatása.

A világi média leginkább akkor foglalkozik az egyházzal, ha válságról, gondokról, botrányokról számolhat be. Fontos feladatunknak tartjuk, hogy ezen a torz képen változtassunk, hiszen az országot, a gyülekezeteket járva naponta tapasztaljuk, hogy a református egyházban számtalan jó dolog történik, ami rejtve marad az emberek elől. Oldalainkon megszólalnak azok a hívő emberek, akik egyébként némák maradnának fontos társadalmi, politikai, etikai, hitbeli kérdésekben. Újságunkat nem feltétlenül szórakoztató céllal írtuk, riportjaink gyakran nagy mélységekbe vezetnek. Írásainkkal szeretnénk emlékeztetni arra, hogy mindig van kapaszkodónk: Isten.

A magazint ezen a héten postázzuk minden dunamelléki egyházközségbe néhány példányban, a lelkipásztoroknak a Dunamellék című közlönnyel küldött példányon túl. Az újságot nem eladásra szánjuk, teljesen ingyenes, ezért senkinek nem kell fizetnie. Kérésünk csak annyi, hogy a vasárnapi hirdetések között hirdesse az újságot, és adjon lehetőséget a gyülekezetnek, hogy megismerhessék. Szolgálatunk életében fontos lépés a magazin megjelenése, hiszen azokhoz is eljuthat az írások egy része, akik nem találkoznak velünk az interneten. Szerkesztőségünk kíváncsian várja az újság fogadtatását és a visszajelzéseket. Aki pedig szeretné még több írásunkat megismerni, szeretettel látjuk a www.parokia.hu olvasói között, illetve Facebook-oldalunkon.

Áldott ünnepet és jó olvasást kíván a parokia.hu szerkesztősége:

Füle Tamás
Fekete Zsuzsa
Jakus Ágnes
Dobó Márta

 2012. december 11.