„Ó mily szép és gyönyörűséges,

Ha a testvérek egyetértésben élnek!”

(Zsolt.133,1.)

MEGHÍVÓ
 

Kedves Testvérek!
 

            2012. április 28.-ra második alkalommal hívjuk össze a templom környéki családokat. A tavalyi év sikerén felbuzdulva úgy látjuk, hogy mindenki számára áldásos egy ilyen közösségi nap. Fontos az, hogy nagyok és kicsinyek együtt éljék át azt, hogy egy gyülekezetbe tartoznak és nélkülözhetetlenek egymás számára.

            Szeretnénk a közös játék mellett a közös múltról is beszélni olyan formában, hogy mindenki segíthet ebben: aki őriz régi történeteket, fényképeket, újságokat, okmányokat, a közelmúlt gyülekezeti és polgári emlékeiről (érdekes egyéniségekről, eseményekről), az hozza magával. Csoportonként feldolgoznánk ezeket „ún. szubjektív történetírás formájában,” majd egy rögtönzött kiállítás keretében néhány hétig a templom előterébe tablókra kiállítanánk.

            A délelőttöt bográcsgulyással fejezzük be. Az alkalmat rossz idő esetén is megtartjuk.

            Kezdés de. 10 óra, ebéd kb. 13 órakor. Költségek nincsenek, ha vannak fényképek vagy okmányok, azt lemásoljuk és az eredetit visszaadjuk.

            A szervezés érdekében feltétlenül várjuk a visszajelzést. Az alábbi elérhetőségeken: telefon: Fraskóné Hatos Kata: 06-30-425-2692, Nagy Péter: 06-30-520-7298, vagy email: reformatus@bfok.t-online.hu.

 
                   Isten áldásával köszönti:

 
                                                                                                         Nagy Péter

                                                                                                            lelkész

 

Vissza